Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.euro-bis.nl/templates/eurobis_00152/functions.php on line 194

Service

Alle vaste medewerkers van Euro-Bis hebben het 'poedercoaten A'-diploma op zak. Dat wil zeggen dat iedereen de door het ION gegeven opleiding heeft gevolgd. Voor u de zekerheid dat degenen die uw materiaal behandelen verstand van zaken hebben.

De medewerkers van Euro-Bis zijn klantgericht. Ze verlenen een uitstekende service. Het team kent geen acht-tot-vijf mentaliteit, maar meer een "tot-het-klaar-is" mentaliteit.

Die klantgerichtheid staat centraal in alle dagelijkse werkzaamheden. Dat blijkt onder andere uit de transportmogelijkheden, de zeer korte levertijden en het meedenken met de klant. In voorkomende situaties is uw product nog op dezelfde dag voorbehandeld en van een mooie en goede laklaag voorzien. Levertijd van één dag dus.

Alle medewerkers, ook die op kantoor, zijn opgeleid tot poedercoaten A, of bezig met de opleiding, en zullen uw vragen deskundig en serieus kunnen beantwoorden.

Andere behandelingen

Via het netwerk van Euro-Bis kunnen alle andere oppervlaktebehandelingen uitgevoerd worden als thermisch verzinken, (chemisch) ontlakken, glasparelen.

kleur

 eurobis logo    Soft Touch Collection